CRONOPLAST solidaria amb Auxilia

Ens complau difondre aquesta notícia com a exemple per a altres empreses i perquè aquesta sigui un estímul i una forma racional de col·laboració.

Quan parlem de Solidaritat Empresarial, ens referim a entitats de tot àmbit i tipologia, compromeses conscientment de les necessitats que actualment presenta la societat, especialment les referides a la situació en què es troben les persones més vulnerables.

L’expressió d’aquesta solidaritat empresarial es manifesta de moltes maneres i totes elles són benvingudes. Amb freqüència, rebem informació notòria a través dels mitjans de comunicació, dels suports econòmics que algunes empreses i grups, amb esperit de solidaritat, donen a algunes entitats, moltes d’elles de pur voluntariat, promocionant d’aquesta manera els projectes que aquestes planifiquen amb un sol objectiu: fer que el món avanci, millorant la qualitat de vida i la inserció en la societat de les persones que, degut a les seves discapacitats, minusvalideses i falta de recursos, no ho aconsegueixen.

Una part de la humanitat sembla que dona l’esquena, ignora, és sorda, dit d’una altra manera “no vol veure, ni sentir, ni parlar”, que és pitjor, d’aquelles persones que, degut a la seva situació de dependència, no han aconseguit l’atenció que té “qui està ben situat a nivell econòmic i social” i no poden inserir-se en la societat, ni formar part de la mateixa en igualtat de condicions que la resta dels mortals. Les crides a la recerca de suport d’aquestes entitats, associacions i fundacions que treballen a favor d’aquests col·lectius, és constant. Els projectes no es duen a terme només amb paraules. Cal secundar-los d’una forma pràctica, efectiva. Entenem també que, actualment i a causa de les dificultats que presenta el món competitiu empresarial, no sempre és possible unir-se a un projecte solidari, encara que també és cert que, podent-t’ho fer, altres li donen l’esquena. 

Afortunadament, hi ha empreses que atenen, i escolten les peticions i, secundades pels seus propis directius, conscients de que estan col·laborant a millorar la humanitat, decideixen recolçar projectes sustentats per una serietat compromesa.

Aquest és el cas de l’empresa CRONOPLAST. Auxilia rep de la mateixa i des de fa molts anys, una dotació econòmica (en el present any incrementada) que, junt amb les ajudes de particulars i les procedents d’organismes oficials, permeten a l’equip directiu d’Auxilia i al seu voluntariat, programar i dur a terme cada any diversos projectes.