Fes un donatiu


Finançant el nostre dia a dia

Els donatius que facis ens permeten sufragar despeses complementàries: segur obligatori dels voluntaris, manteniment de la seu, despeses salarials professionals, material d’administració, material d’estudi, missatgeria, comunicació…

Cofinançant els projectes en curs

Potser no disposes de temps per implicar-te personalment com a voluntari en un Projecte, però sí pots aportar la teva col·laboració econòmica a algun dels projectes en curs. De tots ells tindràs informació detallada i et sentiràs partícip dels assoliments obtinguts.

Atorgant una herència o llegat

Una altra de les maneres de col•laborar amb AUXILIA és a través de les Herències o Llegats. Si penses perpetuar la teva donació generosa i que es mantingui la teva acció en el futur, pots fer un acte solidari i col·laborar amb AUXILIA oferint una part de la teva herència o llegat.

El Testament assegura el compliment de la voluntat d’una persona després de la seva mort i facilita als hereus la transmissió legal dels béns. Si no es fa testament i no nomena hereus, l’adjudicació de la seva herència tindria altres camins més complexos.

Pots també Llegar un bé concret (diners, joies, obres d’art, propietats, articles de valor, etc.) a la persona o entitat que vulguis.
En qualsevol cas i si vols que Auxilia sigui heretera, coheretera o legatària teva, inclou-la davant Notari en el teu testament, d’acord amb la següent informació:

AUXILIA
Anglí 50 – 2º
08017 Barcelona
CIF. G-08317059
Tel. 932.047.502
enseadistancia@auxilia.es

Pots ingressar el teu donatiu en el compte d’Auxilia:

CAIXABANK ES30 2100 3349 2222 0004 1478

Si vols que el teu donatiu desgravi a la declaració de renda, per favor envia’ns un email a enseadistancia@auxilia.es després de fer el donatiu, i et sol·licitarem les dades necessàries per documentar el desgravament.

 

Encara que sembli que la teva aportació és petita, para Auxilia és molt important.
“Molts pocs fan un molt”.